Prijava

Vaša prijava

Sutra stiže sveti Nikola, a ne propustite i izložbu jaslica i mađioničara Jozu Bozu

[]

Prvi adventski tjedan u Velikoj Gorici donosi nam niz zabavnih, glazbenih, edukativnih i kreativnih događanja. Sav program odvija se u Parku Plemenite općine turopoljske na pozornici u kupoli, Božićnom selu i uredu Bake Božićnjak.

Danas od 16 sati čeka vas DJ Party uz popularne božićne i svjetske hitove, a u 17 sati na pozornicu će stati mališani iz Dječjeg vrtića Ciciban i Didi te izvesti svoj prigodan program. Srednjoškolci se pak, večeras od 19:30 sati mogu pridružiti Play station turniru u organizaciji Geek cluba, a odvijat će se u uredu Bake Božićnjak.

Uz klizalište tu je i program Božićnog sela, sa svojim programom vilenjačkih radionica, igraonice, a pisat će se i pisma Djedu Božićnjaku od 16 do 20 sati. U 18:30 sati teta pričalica ispričat će nam zanimljivu priču.

Sutra će biti poseban dan. Stiže nam sveti Nikola. Program će početi već u 16 sati uz DJ party, a pola sata nakon nastupit će Velikogoričke mažoretkinje. Učenici Osnovne škole Eugena Kvaternika zajedno sa svojim roditeljima i prijateljima pripremili su jednu posebnu izložbu ručno rađenih jaslica i božićnih sela. Program počinje već u 17 sati.

Prije dolaska svetog Nikole u 18:30 sati, najmlađe će zabaviti Jozo Bozo s mađioničarskom predstavom.

 

Ova objava Sutra stiže sveti Nikola, a ne propustite i izložbu jaslica i mađioničara Jozu Bozu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Državno prvenstvo iz plivanja