Prijava

Vaša prijava

U manje od sat vremena čak tri razbojničke pljačke, na meti lopova – ljekarna, kladionica i trgovina

[]

Prvi dan novog radnog tjedna bio je prilično aktivan i za lopove, pa je policija u razmaku kraćem od sat vremena evidentirala tri razbojništva. Prvo se na meti lopova, oko 18:50 sati, našla kladionica na Kukuljevićevom trgu u Susedgradu. Nepoznati počinitelj je uz verbalnu prijetnju počinio razbojništvo nad 38-godišnjom zaposlenicom, te otuđio nekoliko tisuća eura. Kojih 40 minuta kasnije, novo razbojništvo, također u Susedgradu, a ovog puta na meti lopova se našla trgovina Dubravica. I tu je nepoznati počinitelj uz verbalnu prijetnju počinio razbojništvo nad 45-godišnjom zaposlenicom kojom prilikom je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više stotina eura.

Između ta dva razbojništva, u 19 sati, policija je dobila dojavu kako se još jedno razbojništvo dogodilo i u Sesvetskom Kraljevcu, no tamo se lopov nije samo verbalno prijetio. U ljekarni koja se nalazi u Ulici Mladena Halape, nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 26-godišnjom i 23-godišnjom radnicom i, te pobjegao u nepoznatom smjeru s ukradenih više stotina eura, izvijestila je zagrebačka policija.

Ova objava U manje od sat vremena čak tri razbojničke pljačke, na meti lopova – ljekarna, kladionica i trgovina se prvi puta pojavila na cityportal.hr.