Prijava

Vaša prijava

VG Čistoća objavila anketu, zanima ih što vi mislite o njihovoj usluzi

[]

VG Čistoća u procesu je izrade strateškog plana razvoja tvrtke za razdoblje od 2024. do 2030. godine, koji mora biti usklađen s ciljevima gospodarenja otpadom Republike Hrvatske za naredno razdoblje, a koji su propisani Zakonom o gospodarenju otpadom. Stoga, pozivaju sve korisnike da popune anketu o usluzi sakupljanja komunalnog otpada.

– Kako bismo što bolje uskladili naš razvoj s potrebama korisnika, molimo građane da nas putem ove ankete izvijeste o njihovim stavovima o kvaliteti naših usluga i njihovom načinu na koji koriste sustav gospodarenja otpadom na području Grada Velike Gorice te općina Kravarsko, Orle i Pokupsko – ističu iz VG Čistoće.

Anketa se sastoji od 14 kratkih pitanja, među kojima su koliko ste zadovoljni postojećim sustavom sakupljanja i odvoza komunalnog otpada, razvrstavate li otpad u svome kućanstvu, koristite li za razvrstavanje otpadnog tekstila spremnike koji se nalaze na javnim površinama, koristite li usluge reciklažnih dvorišta i odvoz glomaznog otpada na poziv, s kućnog praga i druga.

Anketu pronađite ovdje.

Ova objava VG Čistoća objavila anketu, zanima ih što vi mislite o njihovoj usluzi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


UPISI U PROGRAM “NEKE NOVE FORE U UČENJU”