Prijava

Vaša prijava

FOTO Koki je sve nanjušio! Zgrada puna dima, svi stanari na ulici, vatrogasci stigli u roku tri minute!

[]

Nešto prije 1o sati ujutro gorički vatrogasci dobili su dojavu kako se iz stana u zgradi na adresi Kolareva 74 jako dimi, te su istog trena jake snage JVP Velika Gorica krenule na lokaciju.

-Izišli smo sa tri vozila i osam vatrogasaca, a po dolasku na intervenciju dobili smo informaciju da je došlo do požara hrane u kuhinji, te kako je požar lokaliziran – kratko nam je rekao Ivica Maceković, zapovjednik JVP Velika Gorica.

Na samoj lokaciji sreli smo nekoliko uznemirenih stanara, a jedan od njih nam je ispričao što se dogodilo i kako je to sve izgledalo.

– Moj pas Koki je dolazio tri puta do vrata i po mene, dok nisam izašao, sve nas je alarmirao. Koliko sam čuo zapalilo se ulje na tavici, dok su susjedi kuhali, bili su kod kuće srećom. Sve se zadimilo, nije bilo nimalo ugodno i cijela se zgrada počela odmah evakuirati. Vatrogascima svaka čast, zbilja su prva liga, stigli su za tri minute! Srećom, samo se puno dimilo, al da je bilo nešto veće sve bi nas Koki na vrijeme upozorio – ispričao nam je jedan od stanara Kolareve 74.

 

Ova objava FOTO Koki je sve nanjušio! Zgrada puna dima, svi stanari na ulici, vatrogasci stigli u roku tri minute! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.