Prijava

Vaša prijava

Više od 700 mažoretkinja stiže u naš grad, sutra pogledajte veliko državno natjecanje

[]

Velika Gorica sutra će biti domaćin 41. državnom turniru Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske. Natjecanje u dvorani goričke srednje škole okupit će više od 700 sudionika, odnosno 23 tima iz cijele Hrvatske, a koji će izvesti 325 koreografija.

Natjecatelje će na ovom kvalifikacijskom turniru za europsko i svjetsko prvenstvo 2024. godine u solo, duo-trio i mini formacijama u uzrastima kadeta, juniora i seniora, ocjenjivati osam međunarodnih nacionalnih sudaca.

Nastupit će i naše Velikogoričke mažoretkinje, aktualne europske i svjetske prvakinje u prošloj godini, kao domaćini turnira te sudjeluju u svim dobnim uzrastima sa 17 koreografija. Nakon ovog natjecanja, goričke mažoretkinje nastupit će i u Zadru na 42. Državnom turniru.

Program sutra počinje u 9 sati, trajat će cijeli dan, a ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

– Pozivamo sve da nam se pridruže i pogledaju izuzetno atraktivan program u brojnim kategorijama sa štapom, pom ponima, zastavama i mace-om – pozivaju Velikogoričke mažoretkinje.

Foto: Velikogoričke mažoretkinje

Ova objava Više od 700 mažoretkinja stiže u naš grad, sutra pogledajte veliko državno natjecanje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.