Prijava

Vaša prijava

Antonu teško pada brak: ‘Nikolina je kao moja mama, komentira svaku nevažnu sitnicu, izludjet ću’

[]

Gotov je medeni mjesec i parovi se vraćaju u Zagreb, svaki par u svoj stan. Naša Velikogoričanka Nikolina bila je zabrinuta što se nije bolje povezala s Antonom, no nada se da će se to promijeniti kad budu živjeli skupa dok se on i dalje bojao kako će to izgledati.

Kada su ušli u svoj zajednički dom, Anton se i dalje čudio koliko Nikolina ima kofera. „To je ludost! Potpuno smo različiti“, rekao je i za spavanje odabrao kauč.
– Jedva čekam popričati s njim o razlozima njegova neraspoloženja i da vidimo imali li kakav problem ili je samo stvar o umoru – rekla je Nikolina.

– Komentira svaku nevažnu sitnicu. To je nešto što moja mama radi, a mene stvarno nije briga za to. Ako bude takva po cijele dane, izludjet ću – obrazložio je Anton.

Foto: RTL

No, vrijeme je da parovi provedu i prvu zajedničku večeru. Nikolina se ohrabrila popričati s Antonom, no on ju je uvjeravao da njegovo ponašanje nema veze s njom.

Eksperti su promatrali dolazak parova, a Nikolina i Anton stigli su pretposljednji.

Nikolina je pričala djevojkama kako Antonov i njezin odnos nije bajan te da ne misli da će biti nešto među njima, i to zato što to Anton ne želi. Josip je želio znati ima li požude među njima dok je Lovre komentirao da se Anton promijenio nagore od momačke zabave. Anton je rekao dečkima kako mu Nikolina može biti prijateljica, ali nema požude.

Foto: RTL

Što će se događati tijekom večere te zbog čega će doći do rasprave među kandidatima – ne propustite pogledati u novoj epizodi ‘Braka na prvu’, večeras od 21.15 na RTL-u.

Naslovna fotografija: RTL Screenshoot

Ova objava Antonu teško pada brak: ‘Nikolina je kao moja mama, komentira svaku nevažnu sitnicu, izludjet ću’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.