Prijava

Vaša prijava

Buvljakuše zovu: Pridružite se humanitarnom buvljaku i nabavite ukrase za Uskrs!

[]

Poznate velikogoričke humanitarke, Buvljakuše, najavljuju prvi ovogodišnji buvljak, koji će biti održan na dobro poznatoj lokaciji, u holu Osnovne škole Eugena Kumičića, gdje je sve i započelo prije sedam godina, tada još pod nazivom VG Buvljak. Još uvijek je otvoren i poziv svima koji žele sudjelovati, a organizatorice su nam otkrile sve detalje.

– Nakon duže stanke odlučile smo organizirati humanitarni buvljak tamo gdje je jednom sve i počelo. To su naši počeci i naša velika ljubav po kojoj smo postale prepoznatljive. Ovim putem želimo da nam se, kao i uvijek, pridruže i naši dragi sugrađani, pa ih pozivamo da se prijave kao izlagači/prodavatelji, jer broj mjesta je ograničen na 30-tak. Kao i svaki put, sve od naših akcija ide u humanitarne svrhe za potrebite – ističu.

Svi su dobrodošli, pa vas goričke humanitarke pozivaju da im se pridružite na zajedničkom druženju, a tamo ćete pronaći i izbor prigodnih ukrasa za nadolazeće blagdane.

– Na našim štandovima će svatko za sebe moći pronaći nešto po povoljnim cijenama. Obzirom da je buvljak tjedan dana prije Uskrsa, na štandovima će se moći pronaći i svega od uskršnjeg asortimana, košarica, aranžmana i sličnih ukrasa – rekle su nam Buvljakuše.

Humanitarni buvljak u holu OŠ Eugena Kumičića bit će održan 23.ožujka od 10 do 15 sati, a kotizacija stola izlosi 10 eura. Prijaviti se možete putem Facebook stranice Humanitarne udruge Buvljakuše OVDJE.

 

 

Ova objava Buvljakuše zovu: Pridružite se humanitarnom buvljaku i nabavite ukrase za Uskrs! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.