Prijava

Vaša prijava

Ekipi iz goričkog Hrvačkog kluba 12 medalja iz Dugog Sela, a zlatni su bili Dario i Vedran Hižar

[]

Hrvači iz Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991 sudjelovali su jučer na Prvenstvu Zagreba i Zagrebačke županije u hrvanju slobodnim načinom u Dugom Selu. Na natjecanju, u organizaciji Hrvačkog kluba Dugo Selo, nastupilo je 16 klubova s više od 230 natjecatelja.

Gorički hrvački klub nastupio je s 20 mladih hrvača i osvojili čak 12 medalja od čega su dva zlata, pet srebra i pet bronci dok su u ekipnom plasmanu osvojili četvrto mjesto.

Foto: Hrvački klub Velika Gorica 1991

U kategorjii limača Dorian Božić Jurleta osvojio je srebro, a Marko Ivelj i Lovro Pavlović broncu. Kod mlađih dječaka zlato je osvojio Dario Hižar, srebro Mark Grgić i Danijel Pavlović, a brončani su bili Mato Margit, Vanja Grgić i Gabrijel Ivatović.

Zlatnu medalju u kategoriji starijih dječaka osvojio je Vedran Hižar, dok su Alexandar Hrženjak i Jakov Noršić osvojili srebro.

– Čestitke svim našim hrvačima, a za nekee je ovo bilo prvo natjecateljsko iskustvo. Moramo naglasiti i da su jedni od sudaca natjecanja bili i naši velikogorički suci ujedno i članovi kluba, a to su trener Emanuel Odak i hrvač Michael Antolović – istaknuli su iz goričkog Hrvačkog kluba.

 

Ova objava Ekipi iz goričkog Hrvačkog kluba 12 medalja iz Dugog Sela, a zlatni su bili Dario i Vedran Hižar se prvi puta pojavila na cityportal.hr.