Prijava

Vaša prijava

Učenici iz Kvaternika pripremili izložbu ‘Neobične pisanice’

[]

U Centru za posjetitelje otvorena je izložba ‘Neobične pisanice’, učenika Osnovne škole Eugena Kvaternika. Učenici su s velikim entuzijazmom izrađivali svoje pisanice, koristeći različite tehnike i materijale, ali i crteže kako bi izrazili svoju individualnost i originalnost.

– Posebna mi je čast i zadovoljstvo sudjelovati u događanjima gdje djeca imaju glavnu ulogu. Ova izložba dokaz je kvalitetnog odgojno-obrazovnog programa u kojoj i učitelji i djeca zajedno razvijaju kreativno stvaralačke kompetencije i podržavaju njihove interese i afinitete – rekla prilikom otvorenja Petra Gotal, gradska savjetnica za predškolski odgoj.

Za ovu priliku, pod vodstvom profesorice Nataše Čurić, izradili su impresivnu kolekciju pisanica i crteža s motivima Uskrsa.

– Izložba predstavlja sjajan primjer suradnje između učenika, njihovih mentora i lokalne zajednice. Ponosni smo na rad i trud naših učenika koji su kroz svoje radove pokazali veliku kreativnost i vještinu – kazala je profesorica Čurić.

Otvorenje zložbe obogatio je i nastup podmlatka tamburaškog sastava KUD-a Dučec iz Mraclina, a djecu je razveselio i uskrsni zeko koji im je podijelio slatkiše.
Izložbu možete pogledati sve do 08. travnja u prostoru Centra za posjetitelje, radnim danom od 8 do 16 sati.

Ova objava Učenici iz Kvaternika pripremili izložbu ‘Neobične pisanice’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Aktualno! Otpadologija!