Prijava

Vaša prijava

Prilika za nezaposlene: Upišite #StartupVG akademiju i postanite specijalist za ERP sustave

[]

Grad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje 13. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanje Specijalist za ERP sustave. Riječ je o poslovnom informacijskom sustavu koji omogućuje potpunu kontrolu nad poslovnim procesima u poduzeću.

Program je namijenjen nezaposlenim osobama, prijavljenima u evidenciju HZZ-a. Program traje 6 mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom praktične i teoretske nastave.

– Uvjet za upis je SSS te dobro poznavanje nekih od ključnih poslovnih procese u tvrtkama kao što su financije i računovodstvo, prodaja, nabava, logistika, upravljanje ljudskim potencijalima. Prednost imaju kandidati s VSS/VŠS te oni s iskustvom u radu s ERP sustavima – ističu iz Grada.

Zainteresirani kandidati proći će proces selekcije koji se sastoji od testiranja predispozicija, predznanja i motivacije. Planirani početak edukacije je kraj svibnja. Za vrijeme trajanja programa polaznici primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza.

Prijaviti se možete do 19. travnja, a više saznajte ovdje.

Ova objava Prilika za nezaposlene: Upišite #StartupVG akademiju i postanite specijalist za ERP sustave se prvi puta pojavila na cityportal.hr.