Prijava

Vaša prijava

Vanna: Najavljujem jedinstvenu glazbenu večer kojoj se beskrajno veselim


Pet studijskih, dva live albuma i dva Porina krase karijeru Ivane Vrdoljak. Vannini koncerti emotivna su priča koju gradi već dvadeset godina. Na koncertnoj karti svakako upišite 20. studenog ove godine, kada ćete ponovno moći svojim glasnicama dati oduška uz hitove: Kao da me nema, Hrabra kao prije, Početak i kraj ili najnoviju pjesmu Probaj.

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na koncertu pod nazivom “Ispuni mi želju“, Vanni će se na pozornici pridružiti jedan od najpoznatijih orkestara  – Zagrebačka filharmonija, koja će posebno za ovu prigodu odsvirati cjelokupni koncertni repertoar. Spoj jedinstvenog Vanninog glasa i vrhunskog orkestra, najbolja je pozivnica za sve ljubitelje glazbe. „Ovo će biti moj četvrti samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog i uvjerena sam najbolji do sada. Osjećam i najavljujem jedinstvenu glazbenu večer kojoj se beskrajno veselim.“, istaknula  je Vanna.

Ulaznice po cijeni 80, 100, 120 i 140kn, potražite na blagajni Zagrebačke filharmonije u KD Vatroslav Lisinski, te online na: ulaznice.hr.