Prijava

Vaša prijava

22. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik


Kišni, neradni četvrtak za djecu SOS dječjeg sela Lekenik, kao i njihove drage goste, bio je pravi slavljenički dan. Naime, okupljeno se društvo zabavljalo povodom 22. rođendana SOS-a u Lekeniku.

Kao i svake godine polaznici radionice Malog kazališta bajki, oduševili su svojim glumačkim umijećem, dok su ih podržali i ostali djelatnici SOS-a odjeveni u narodne nošnje. Najviše pažnje privukla je izložba dječjih fotografija čiji su autori, mali umjetnici, polaznici fotografske grupe.

Nakon službenog djela veselo je društvo uživalo u osebujnom okusu već tradicionalnog gulaša, a kao ‘šlag na kraju’ stigla je velika torta dugogodišnjeg prijatelja i donatora SOS Dječjeg sela Hrvatska, Dr. Oetkera. Čast zarezati prekrasnu tortu dobili su nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnja Tuškan Krupić i direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović, u čemu su im, naravno, pomogla djeca.

Među brojnim prijateljima, partnerima i donatorima Sela našlo se i jedno poznato i djeci uvijek drago lice, Luka Bulić. Iako je stigao u društvu svoje obitelji, nije zaboravio gitaru zahvaljujući kojoj je ova proslava postala još zabavnija.

Photo: SOS
Photo: SOS