Prijava

Vaša prijava

Velikom Goricom se širio miris hrane i – politike!


Dok danas središte Velike Gorice miriše na razne delicije, u zraku se itekako osjeti miris predizbornih aktivnosti raznih političkih aktera koji ovih dana koriste svaku i najmanju priliku da bi se družili s građanima.

Tako su manifestaciju Gastro Turopolja za doći među građane, između ostalih iskoristili i članovi SDP-a kojima je VI. Izborna jedinica itekako važna. S građanima su se družili ministar financija Boris Lalovac inače nositelj liste za VI. Izbornu jedinicu, Rajko Ostojić, te Ivo Jelušić u pratnji domaćina, predsjednika GO SDP-a Velika Gorica Boška Pribičevića.

„Očekivanja su odlična kao i na razini cijele države, i vjerujem da ćemo polučiti dobar rezultat. Danas smo tu s obrtnicima, idemo sa smanjivanjem PDV-a na neke artikle koji se baš ovdje proizvode. Živimo četiri godine s građanima, i vjerujemo da će oni to znati prepoznati.“ – rekao je Lalovac.

Upitan gdje je zapelo s preimenovanjem Međunarodne zračne luke Zagreb, Lalovac je kratko rekao: „ To ćete morati pitati nekog drugog, ja se time ne bavim.“

Galerija fotografija: