Prijava

Vaša prijava

Željka Mačak Šafranko kandidatkinja goričkog ORaH-a za Hrvatski sabor


Potpredsjednica velikogoričkog ogranka ORaH-a Željka Mačak Šafranko, doktorica biologije iz Lazine Čičke, 6. je na listi te stranke za VI. Izbornu jedinicu. Zajedno s članovima GO Velika Gorica predstavila je „ORaH-ovu izbornu kuharicu održivog razvoja”.

„Izborna kuharica ujedno je i prvi održivi izborni promo materijal koji će preživjeti izbore. Uz brojne recepte u kojima je orah neizostavna namirnica, u izbornoj kuharici Stranka predstavlja i svoj predizborni program te kandidate na listama u svim izbornim jedinicama. Uz VI. izbornu jedinicu preporučena je turopoljska slana pita s orasima.“, rekla je Mačak Šafranko.

Na štandu ORaH-a pored zgrade općine građani su mogli kušati kekse od brašna industrijske konoplje, koje u sklopu svoje obiteljske tvrtke proizvodi njihova članica Marina Miličević Blažičko.

„Upravo je snažna institucionalna i financijska podrška malim i srednjim gospodarskim subjektima, posebno OPG-ovima, proizvodnim i prerađivačkim obrtima i manjim tvrtkama, jedna od konkretnih mjera koje u svom programu predlaže ORaH, jer na njima počiva zdrava ekonomija.“, dodala je Željka Mačak Šafranko.