Prijava

Vaša prijava

FOTO PROŠAO KROZ CRVENO Letjeli dijelovi auta, biciklistica za dlaku izbjegla smrt!


„Skoro sam ubio biciklisticu, već je bila pod autom!“, viknuo je vozač Audija 80, na kojeg je prešavši preko crvenog svjetla naletio Chevrolet Spark. Žena na biciklu ostala je u šoku i Bogu zahvalila što je ostala živa.

Prometna nesreća dogodila se u 10,55 sati na raskrižju Zagrebačke i Kolareve ulice. Čuo se veliki prasak, a zatim i prštanje dijelova automobila. Mnoštvo prolaznika, ali na sreću nitko nije bio ozlijeđen. Prometnu nesreću izazvao je vozač malog crvenog Sparka, koji je vozaču Audija, a ubrzo i policiji, priznao svoju krivnju.

„Prošao sam kroz crveno, kriv sam!“, rekao je i sam šokiran vozač, koji je vozio Zvonimirovom ulicom i nije se zaustavio na znak crvenog svjetla. Iz Kolareve je u tom trenutku na Zagrebačku skretao vozač Audija, nakon što mu se uključilo zeleno svjetlo. Spark je naletio na njegovu desnu stranu.

„Vozač Sparka je izašao na Zagrebačku preko crvenog, a ja uredno preko zelenog. Tu su očevici, a grešku je priznao i on sam. Najvažnije je da nisam ubio biciklisticu koja se našla ispred mene na biciklu. Da nisam zakočio, bio bih autom na njoj.“, ispričao nam je vozač Audija Josip Gršetić.

Policija je došla u roku dvije minute, zamolila vozače da pomaknu auto te započela očevid.

Galerija fotografija: