Prijava

Vaša prijava

Bajkeri velikog srca


Obično kad čuju riječ bajkeri, većina pomisli na zločeste ljude na motorima, no naši gorički bajkeri to nikako nisu. Naime, već tradicionalno svake godine povodom Sv. Nikole članovi Bikers Cluba Turopolje daruju i druže se s djecom iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica. A to su učinili i danas gdje su prisustvovali  svečanoj priredbi.

Uvijek volimo razveseliti tu djecu i donijet im poklone. U biti, donijeti im ono što im treba, televizore, dvd-e…Prije ih nazovemo i pitamo što im treba pa im onda donesemo.“…ispričao je Damir iz Bikers kluba.

Foto: Matea Brenčić
Foto: Matea Brenčić

Djecu iz Centra daruju već više od 10 godina, a s time su, između ostalog, krenuli kako bi građanima pokazali da stvarno nisu zločesti ljudi i da imaju veliko srce, osobito kad su najmanji u pitanju. Ove godine poklonili su im televizor i vrećice sa slatkišima. Kako bi im djeca pokazala zahvalu, pripremili su im jednosatnu priredbu. Zadovoljan izvedbom bio je i ravnatelj Centra Zvonko Katalinić.

Moram reći da sam jako zadovoljan jer znajući koliko je tu uloženo truda, muke i vježbe, zato me još više veseli. Mene veseli što daleko veliki broj po standardima našima sudjeluje u našim priredbama bez obzira na specifične probleme i poteškoće koje naša djeca imaju.”

Osim članova Bikers cluba, djecu su posjetili su i darivali Sv. Nikola, Krampus, kao i učenici Ekonomske škole Velika Gorica. Osim ove, djecu iz Centra očekuje još jedna priredba. Prema riječima ravnatelja Centra Zvonka Katalinića, priredba bi trebala biti 21. ili 22.prosinca, prije nego što djeca odu na zaslužene praznike.