Prijava

Vaša prijava

Gorički karatisti osigurali tri predstavnika za Cipar


Na karate prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore u Primorskom Dolcu,  Karate Klub Velika Gorica osigurao je tri mjesta za Europsko prvenstvo na Cipru. Ukupno su izborili pet medalja, tri zlata i dvije bronce.

Igor Vrban osvojio je zlato u kategoriji +70kg, a Kristijan Obrazović u kategoriji -63kg. Mia Mijović je osvojila broncu u kategoriji kadetkinja -47kg.

Još su nastupili Patrik Macukić, Slavko Vlahinić, Petar Oreskovic i Ivor Babić. Patrik je tijesno izgubio u polufinalu kategorije -57kg na zlatni bod, te kasnije u borbi za broncu. Slavko je dobio priliku u repasažu, ali do bronce nije uspio doći.

“Ivor i Petar su odlično radili, ali nažalost nisu se u kategoriji -52kg uspjeli popeti na postolje. Ines Grdenić je potvrdila svoju kvalitetu i osvojila zlato u kategoriji juniorke -48kg. Alen Grdenić osvaja broncu u mlađim seniorima -75kg. Ivan Vrban u kategoriji -68kg juniori nakon pobjede u dvije borbe gubi polufinalu, te borbu za broncu.”, kazali su iz  Karate Kluba Velika Gorica.


Ispred Muzeja upaljena druga svijeća