Prijava

Vaša prijava

Tko će sve u Velikoj Gorici zaplesati rock’n’roll?


Velika Gorica i ove godine nudi bezbroj aktivnosti za najmlađe. Zanimljivo priopćenje primili smo od Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica, a prenosimo ga u cijelosti:

Akrobatski rock'n'roll klub Gorica
“Akrobatski rock’n’roll klub Gorica poziva svu djecu stariju od 5 godina na upise u školu akrobatskog rock’n’rolla. Ukoliko želiš zaplesati sa svojim vršnjacima i uvjeriti se kako je ovo jedan od najboljih sportova 21. stoljeća, dođi u Osnovnu školu Nikole Hribara 19. ili 21.01.2016. u 19:30 sati ili nazovi trenera prof.Marka Gržina (098/802932). Svi koji se upišu ostvaruju pravo da cijelu veljaču treniraju besplatno.
Akrobatski rock’n’roll klub Gorica, osnovan je u svibnju 2007. godine, od kada i djeluje u okviru Hrvatskog rock’n’roll saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora. Mlad, ali vrlo perspektivan klub okuplja stotinjak članova (velikogoričke djece i mladeži od 5 do 25 godina), od čega je sedamdeset natjecatelja. Treninzi u klubu održavaju se pod stručnim vodstvom kineziologa i dugogodišnjih plesača.
Natjecanja u akrobatskom rock’n’roll-u održavaju sa na turnirima kojih je desetak, a raspoređeni su tijekom školske godine. Savez broji preko 800 natjecatelja koji se natječu u različitim kategorijama koje ovise o dobi i prikupljenim bodovima samih natjecatelja. U reprezentativnim kategorijama Hrvatska je međunarodna velesila čiji natjecatelji ostvaruju vrhunske rezultate.
Treniranjem akrobatskog rock’n’roll-a te svakim odlaskom na sportska natjecanja doprinosi se promidžbi sporta i grada Velike Gorice.”