Prijava

Vaša prijava

U Kinu Gorica Joy i Saulov sin


Od 18 sati u Kinu Gorica na rasporedu je drama Joy. Inspiriran istinitom pričom, film donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj – usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama.

Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji.

Film je u režiji Davida O. Russella, a glume Jennifer Lawrence, Bradley Cooper i Robert De Niro.

U 20,15 sati počinje još jedna drama, Saulov sin. Riječ je o najvećem kandidatu za Zlatni Globus i nagradu Oscar u kategoriji stranog filma.
„Saulov sin“ donosi priču o Holokaustu u kojoj nas, isključivo kroz točku gledanja glavnog junaka, vodi kroz pakao koncentracijskog logora. Film je autentičan portret Auschwitza u posljednjim danima Drugog svjetskog rata, a glavni junak, bez ikakve nade da će preživjeti, sumanuto i tvrdoglavo želi samo jednu stvar: sahraniti dječaka za kojeg tvrdi da mu je sin. Dramu je režirao László Nemes. U filmu glume Géza Röhrig i Levente Molnár.

The post U Kinu Gorica Joy i Saulov sin appeared first on cityportal.hr.