Prijava

Vaša prijava

Najpopularniji sportski kviz: Nogometne ikone ponovo u Gorici


Nakon sjajnog odaziva publike na premijernom izdanju trenutačno najpopularnijeg sportskog kviza u Hrvatskoj ”Nogometne ikone”, u srijedu će se u Ozirisu od 20 sati i 30 minuta održati i drugo izdanje. Već na prvom kvizu došlo je čak 12 kvizaških momčadi. Do sada u našem gradu nije bilo ovakve vrste nogometnog pub kviza. Očito da se vrlo brzo podvukao velikogoričanima pod kožu.

”Imali smo sjajan odaziv već u premijernom izdanju. Gotovo 50 – tak igrača je došlo u Oziris što je ugodno iznenađenje. U kafićima u Zagrebu, Rijeci i Splitu gdje organiziramo kvizove redovito je sve puno. Uvodimo i novitete za drugi kviz u Gorici jer smo odmah po završetku prvog imali brojne upite kad će novi. Tako da smo na licu mjesta odmah dogovorili novi ‘čvenk’. Utorak Liga Prvaka na jednoj televiziji i nogometni kviz na drugoj. San svakog muškarca!”, rekao nam je jedan od organizatora Ivan Dominik.

Prijaviti se možete na popularnoj Facebook stranici ”Nogometne ikone” ili na brojeve mobitela 098 926 1289 (Ivan), 091 4324 622 (Vlado). Prijave traju do srijede do 20 sati.