Prijava

Vaša prijava

Veleučilište traži dekana


Dekanu Veleučilišta Velika Gorica Ivanu Tothu na jesen ističe četverogodišnji mandat te je ova gorička visokoškolska ustanova raspisala natječaj za dekana u novom mandatu. U pitanju je, međutim, redovita procedura u godini isteka mandata dekanu, što ne znači da će Veleučilište u ovoj godini dobiti novog.

 

foto: Cityportal

 

Doktor znanosti Ivan Toth funkciju dekana, naime, obnaša od 2004. godine i ovo mu je treći mandat. S obzirom da statut Veleučilišta ne propisuje koliko dugo može jedna osoba biti na čelnoj poziciji te institucije, vrlo vjerojatno da Toth ide prema svom četvrtom mandatu. Pogotovo što, kako kaže naš izvor, za tu funkciju za sada niti nema ozbiljnijeg protukandidata. Ivan Toth cijenjeni je znanstvenik i predavač, koji studente podučava na čak šest kolegija: Krizni menadžment vatrogastva, Menadžment kriza i katastrofa u EU, Normativno uređenje zaštite i spašavanja, Osnove prava i pravni propisi, Procjena katastrofa i Projektni zadatak.

 

Ako se ipak želite natjecati za dekana goričkog Veleučilišta, prijavu u zatvorenoj omotnici s naznakom „Za Natječaj za izbor dekana“ trebate poslati u roku 30 dana. Također, potrebna je i ova dokumentacija: Životopis, odluka o izboru u odgovarajuće znanstveno-nastavno odnosno nastavno zvanje, program rada za četverogodišnje mandatno razdoblje,
izvornik potvrde o radnom iskustvu u visokom obrazovanju, pisanu suglasnost za objavu imena i prijedloga programa rada na mrežnim stranicama Veleučilišta te dokaz o državljanstvu.

 
Detaljne informacije o natječaju doznajte OVDJE.
 


Teen liga