Prijava

Vaša prijava

Za projekte Savjeta mladih 12 tisuća kuna


Savjet mladih Zagrebačke županije, na svojoj je 15.sjednici ,odlučio da će sufinancirati dva projekta gradskih savjeta mladih.

Sa 7 tisuća kuna sufinancirat će humanitarni projekt Savjeta mladih Jastrebarsko. Radi se o festivalu „Život i smijeh“ u sklopu kojeg će se održavati glumačke radionice, a sva zarada bi išla obiteljima slabijeg imovinskog stanja s područja Jastrebarskog.

Drugi projekt koji ćemo sufinancirati s 5 tisuća kuna je humanitarni projekt mladih iz Vrbovca. – istaknuo je predsjednik Savjeta mladih Zagrebačke županije Tin Bregović.

Vrbovečki Savjet mladih organizirat će humanitarni nogometni turnir u kojem će sudjelovati dvije ekipe iz Vrbovca, futsal Dinamo i reprezentacija svećenika. Prihod od prodanih ulaznica ići će za sufinanciranje studenata koji će držati instrukcije osnovnoškolcima, a koji imaju problema u učenju.

Na sjednici se govorilo i o mogućem sudjelovanju na proljetnoj plenarnoj sjednici Regionalne mreže mladih koja se krajem travnja održava u Norveškoj.

-Samo naša komunikacija s njima već puno nosi. Većina ljudi koji su tamo je provodila projekte ili bila financirana iz europskih fondova, ali i iz nekih drugih, a naše prisustvo tamo bi moglo doprinijeti nekim novim idejama i načinima izvlačenja sredstava iz raznih fondova.  – naglasio je Bregović.