Prijava

Vaša prijava

Fotografirate i želite više? Dođite Hoyki na besplatnu poduku


Otvoren je natječaj za polaznike jedanaeste sezone Fotosofije, besplatnog sedmodnevnog seminara za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke.

 

I ove godine će 15 odabranih dobiti priliku za nadgradnju fotoznanja, kreativnosti i iskustva, te za promociju svog rada i povezivanje s onima koji im mogu biti od pomoći u bavljenju fotografijom.

foto: Hoyka

“Iza nas je deset godina i 150 polaznika seminara iz svih država regije. Budući da su se mnogi seminaristi povezali s prethodnim generacijama i ostali u kontaktu, često mi se čini kao da smo umjesto deset, imali jedan mega seminar”, rekao nam je Hoyka te dodao:

 

“Naziv Fotosofia me oduvijek asocirao na djevojku, pa me veseli što sam ju najavnim fotografijama Fotosofije 11 konačno i oživio. Predstavljam vam ‘Fotosofia Girl’ – superheroinu koja vizualizira ideju Fotosofije kao sjecišta fotografije, kreativnosti, zabave, akcije, fantazije, odlučnosti, napetosti, futurizma i svjetla”, istaknuo je poznati hrvatski fotograf.

foto: Hoyka

Bez obzira fotografirate li ili uživate u gledanju dobrih fotografija, vjerujemo da ćete iskoristiti priliku da upoznate fotografa koji je portretirao Antonia Banderasa, Penelope Cruz, Jennifer Lopez, Charlotte Rampling… Veleposlanstvo Kraljevine Španjolske u Republici Hrvatskoj na jedanaestu Fotosofiju dovodi Javiera Salasa, poznatog španjolskog celebrity i modnog fotografa, koji će uz prikaz izbora svojih radova održati predavanje ‘Portret kao zbližavanje s poznatim osobama’.

 

Ulaz na predavanje 17. lipnja bit će slobodan, a zainteresirani se mogu prijaviti da im Javier dan kasnije prokomentira portfolio.

 

Hoyka

 

Seminaristi će i sami imati priliku steći iskustvo snimanja poznatih kroz temu ‘Celebrity portret’ u čijoj su realizaciji proteklih godina pomogla mnoga poznata imena – Rene Bitorajac, Zuhra, Gile iz Električnog orgazma, Zoran Predin, Barbara Kolar, Natko Zrnčić Dim… a novost je da će se neki od njih okušati i u crossu na 3 i 6 km koji će se u sklopu seminara održati pod logističkom potporom Hrvatskog atletskog saveza.

foto: Hoyka

Natječaj je otvoren do 11. svibnja 2016., a seminar će se održati od 12. do 19. lipnja 2016. u Termama Tuhelj. Kako se prijaviti možete pročitati na www.fotosofia.info, gdje će biti objavljivane i informacije o Javier Salasovom predavanju i načinu prijava za njegov portfolio review, te ostalim aktivnostima na koje će publici ulaz biti slobodan.

 

Na istoj web stranici objavljen je i natječaj ‘Fotosofia 11 FOTOmodel’ za fotomodele, make up artiste, frizere i stiliste – suradnike na snimanju modnih fotografija Fotosofije 11.