Prijava

Vaša prijava

Dan otvorenih vrata Croatia osiguranja


Croatia osiguranje, Filijala ZAGREBAČKI PRSTEN u rujnu tradicionalno održava Dane otvorenih vrata. Svake godine provodimo niz projekata u sklopu kojih želimo uspostaviti kontakt s brojnim građanima, družiti se s njima i u opuštenijoj atmosferi savjetovati ih o mogućnostima sigurnijeg života.

Ljeto CO 24_Slavonski Brod

Ove godine za građane smo pripremili program Zaplešite s nama“. Dovodimo profesionalne plesače koji će na zabavni način građane učiti prvim koracima latino plesova. Tečaj je besplatan za sve građane, prijave nisu potrebne i nije potrebno plesno predznanje. Program je prilagođen svim uzrastima, građani mogu doći u grupi, u paru ili sami. Tečaj će voditi jedni od najpoznatijih instruktora latino plesova u zemlji: Ramon Noa Caraballo i Tea Duncan Espinosa. Ramon dolazi čak iz Kube, iz Havane gdje je rođen i odrastao, a za svoju drugu domovinu je izabrao Hrvatsku. Oboje su dugogodišnji instruktori latino plesova.

Zašto tečaj plesa? Kao tvrtka koja brine za zajednicu u kojoj posluje želimo provesti program koji nije samo zabavan, već je i edukativan i zdrav. Tečaj  se provodi na svježem zraku, a bavljenje plesom je zdrava fizička aktivnost s kojom se stječe vještina u kojoj se može uživati cijeli život. Ono što ovaj program razlikuje od brojnih glazbenih manifestacija  je to da će građani sami sudjelovati u programu. Uz plesni tečaj, građane očekuju i brojna druga iznenađenja.

Ljeto CO 6_Osijek

Pozivamo Vas da posjetite Dane otvorenih vrata u Velikoj Gorici u nedjelju, 31 kolovoza u 10 sati u Parku dr. F. Tuđmana.

Program „Zaplešite s nama“ do sada je održan u 9 gradova diljem zemlje, a u drugom krugu održat će se u još 9 gradova. Program je naišao na sjajan odaziv i do sada je u plesnom tečaju sudjelovalo tisuće građana. Najmlađa plesačica koja je do sada sudjelovala na tečaju ima tek tri mjeseca, a  najstariji plesač čak 71 godinu. To pokazuje da godine nisu prepreka za učenje i uživanje u plesu. Cjelokupni program provodimo uz skroman budžet, kako bismo pokazali da novac nije prepreka u povećanju broja besplatnih programa za građane.


Zamjenio tablice, natočio gorivo i pobjego

U petak cijelo jutro bez struje jedno turopoljsko selo