Prijava

Vaša prijava

Damir Šimunić izabran za predsjednika gradske organizacije SDP-a


Damir Šimunić izabran je za predsjednika Gradske organizacije SDP-a Grada Velike Gorice kao jedini kandidat na današnjim unutarstranačkim izborima za predsjednika GO SDP-a Velike Gorice. Drugi puta u posljednjih godinu dana gorički su SDP-ovci birali prvog čovjeka svoje organizacije. Novi je predsjednik Damir Šimunić, kojem je šezdeset i pet posto članova izašlih na izbore po principu jedan čovjek jedan glas dalo povjerenje za vođenje stranke.

 

„Visoka izlaznost od šezdeset i pet posto članova bez obzira na jednog kandidata daje mi za pravo vjerovati da su članovi dobrim ocijenili moj dosadašni rad i dali mi povjerenje da ih vodim u predstojećem razdoblju. Velika mi je to čast, ali istovrameno i velika odgovornost i obveza. Vremena za predah nemamo, moja je uloga da u ovom kratkom vremenu što bolje pripremim “uspavanog diva” za nadolazeće lokalne, ali i skorašnje prijevremene parlamentarne izbore. Kao sto sam više puta isticao SDP treba predsjednika koji se ne povlači pred aktualnom gradskom vlasti i koji može građanima Velike Gorice ponuditi drugačiju, bolju alternativu. Vjerujem da ćemo u tome i uspjeti“ – rekao nam je Damir Šimunić.

 

Inače Damir Šimunić je dugogodišnji istaknuti član velikogoričkog SDP-a, a od 2013. obnaša i funkciju podpredsjednika velikogoričkog gradskog vijeća. Damir Šimunić je rođen u Turopolju, gdje je završio i osnovnu školu, a kasnije je preselio u Veliku Goricu. Radi u Podravci, a dugi niz godina aktivni je sportski djelatnik u gradu, pa je tako obnašao dužnost predsjednika HRK Gorica, zamjenika predsjednika Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice, a trenutno je aktivan član Izvršnog odbora HNK Gorica.