Prijava

Vaša prijava

Crometeo najavio novi toplinski val


Sutra će kao i danas, ali samo ponegdje padati kiša, osobito u drugom dijelu dana. Bit će puno ugodnije jer će zapuhati sjeveroistočni vjetar s kojim će stići svježiji zrak. Jutro će biti toplije nego prethodnih dana uz minimalnu temperaturu od 14 do 19°C, a najviša dnevna temperatura većinom između 23 i 27 Celzijevih stupnjeva.

 

U četvrtak će biti dosta sunca. Vjetar slab, ponegdje do umjeren sjevernih smjerova. U jutarnjim satima ponegdje je moguća sumaglica, a danju će uz dosta sunca biti toplo. Jutarnja temperatura od 12 do 17, a najviša dnevna između 23 i 27 Celzijevih stupnjeva.

 

Suho i većinom sunčano vrijeme nas očekuje tijekom petka. Uz dosta sunca će biti vrlo toplo pa bi dnevna temperatura mogla narasti do 28 ili 29 Celzijevih stupnjeva. Puhat će slab vjetar. Na suncu će biti opasno pa izbjegavajte duži boravak na suncu između 10 i 17 sati. Treba i smanjiti fizičke napore i povećati unos tekućine. Pravo ljetno vrijeme.

 

Subota se čini lijepa uz puno sunca i suho vrijeme. Dosta sunca uz malu mogućnost da se tijekom poslijepodneva ili večeri ponegdje dogodi kraći grmljavinski pljusak, ali za to je šansa veća uglavnom uz granicu s Mađarskom i Slovenijom ili preko granice. Jutro toplo, a danju će temperatura ponovno porasti blizu 30 stupnjeva u hladu. Idealan dan za boravak i planove na otvorenom. Ako ćete dan provesti vani imajte na umu da je sunce vrlo jako.

 

Za nedjelju prognostički izračuni najavljuju nastavak sunčanog i vrućeg vremena. Već od jutra toplo i sparno, a danju će biti dosta teško i neugodno jer će temperatura posvuda biti oko ili malo viša od 30 Celzijevih stupnjeva. Slične vremenske prilike čekaju nas i u ponedjeljak, čak bi moglo biti još malo toplije.

 

jezerce, ljudi (4)