Prijava

Vaša prijava

Dan Čičke Poljane proslavit će uz Memorijalni turnir ‘Nikola Gmižić’


Drugi put zaredom, 6. kolovoza, Mjesni odbor Čička Poljana, DVD Čička Poljana i Udruga ‘Frajer’ organiziraju Dan Čičke Poljane kod stare škole u tom mjestu.

 

“Za taj dan smo predvidjeli više aktivnosti. DVD Čička Poljana organizira u 10 sati Dan otvorenih vrata gdje će kroz predavanje o protupožarnoj preventivi i prezentaciju opreme demonstrirati mještanima i gostima rad društva i ono što su postigli u zadnjih par godine”, rekao je Mladen Matanović, predsjednik Mjesnog odbora Čička Poljana.

 

U isto vrijeme, prije podne počinje i 2. Memorijalni malonogometni turnir ‘Nikola Gmižić’ kojeg Udruga ‘Frajer’ organizira u čast mještanina koji je poginuo u prometnoj nesreći.

 

“Od 13 sati predviđena je Svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Čička Poljana, na koju smo pozvali i mjesne odbore susjednih mjesta, a u 15 sati imamo besplatnu roštiljadu za sve goste, a poslije toga djeca će se zabavljati na Seoskoj olimpijadi starih sportova. Bit će skakanje u vreći, nošenje jaja u žlici i sličnih igara, a bit će i nagrada”, naveo je Matanović i dodao kako se prijave za malonogometni turnir primaju do 5. kolovoza.

 

Nakon završetka malonogometnog turnira i podjele nagrada, počinje oko 19 sati zabava uz grupu Minas.