Prijava

Vaša prijava

FOTO Uz kavu i kolače građani rekli Narodnoj koaliciji što od njih očekuju


Narodna koalicija subotnje jutro provela je među građanima. Uz kavu i kolače na Tržnom centru u Velikoj Gorici razgovarali su s prolaznicima i odgovarali na njihova pitanja.

 

“Željela bih da nam se smanji cijena prijevoza, da se napravi dom za umirovljenike i pučka kuhinja. Želim da se malo više pazi na umirovljenike i mirovine”, rekla je Ruža koja u Gorici živi već 41 godinu.

 
Građani vjeruju da će rezultati izbora biti neizvjesni
 

“Mene je prije svega zanimalo kada će krenuti konkretna reforma. U mandatu Zorana Milanovića pokrenule su se neke stvari, ali je to bilo premalo. HDZ nije napravio ništa, čini mi se. Ja bih svoj glas dao Mireli Holy, koja mi je po razmišljanjima puno bliža, ali dat ću ga SDP-u jer je ona preslaba i glas za nju bi bio bačen glas, a svaki glas je bitan u ovakvoj situaciji. Iskreno sam im rekao da se moraju primiti gospodarstva, riješiti javnu upravu, riješiti 100.000 lažnih umirovljenika i 100.000 uhljebljenih u državnim službama i pokrenuti reforme”, tražio je jedan od prolaznika.

 

“Bit će tijesno, ja sam ne znam. Male stranke će se upetljati i mislim da će biti neriješeno između SDP-a i HDZ-a. Mlade treba zaposliti da ne idu van, a da li će se nešto moći napraviti ne znam. Mirando Mrsić je zapošljavao mlade, a HDZ i Most sada nisu ništa napravili”, rekao je građanin.

 

Galerija fotografija