Prijava

Vaša prijava

Revizija fonda zatvara Središnji odjel Gradske knjižnice Velika Gorica


Nakon revizije fonda u Dječjem odjelu te u Područnoj knjižnici Galženica, vrijeme je za najopsežniji revizijski zahvat, a to je obrada fonda u Središnjem odjelu za odrasle koja počinje u ponedjeljak, 5. rujna.

 

Tijekom revizije, knjižnica će biti zatvorena, a posuđene knjige građani će moći vratiti u Dječji odjel. Također, nove knjige članovi knjižnice mogu posuđivati u Područnoj knjižnici Galženica.

 

“Čitanje novina i časopisa bit će omogućeno u predvorju zgrade Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica te u Područnoj knjižnici Galženica. Budući da tijekom trajanja revizije neće biti moguće produžiti rok posudbe knjiga, niti osobno niti putem telefona, molimo korisnike da obrate pozornost na rok za vraćanje knjiga te da knjige na vrijeme vrate u Dječji odjel kako bi izbjegli naplatu zakasnina”, upozoravaju iz Srednjišnjeg odjela Gradske knjižnice.

 

Revizija bi trebala biti gotova do kraja listopada, no budući da zaposlenike Gradske knjižnice čeka obrada više od 60.000 svezaka knjiga, rok će po potrebi morati i produžiti.

 


MAMA I JA – IZLOŽBA UČENIČKIH RADOVA