Prijava

Vaša prijava

DVD Ribnica najuspješniji na Gradskom natjecanju vatrogasnih A i B ekipa


Vatrogasna zajednica Grada Velike Gorice ove nedjelje organizirala je Gradsko natjecanje A i B ekipa vatrogasaca. Od prijavljenih 24 sudjelovale su 23 ekipe, a sve se odvijalo na igralištu NK Polet u Buševcu.

 

“Malo smo kasnili s početkom jer su ekipe malo zakasnile, ali na kraju smo sve polovili i završili smo u planirano vrijeme”, rekao je Dalibor Mrakovčić, predsjednik VZG Velike Gorice.

 

busevec-vatrogasci-2016-18-09-2016-4

 

U konkurenciji muške A ekipa pobjednik je DVD Ribnica, drugi je DVD Buševec, a treći DVD Turopolje. U muškoj B konkurenciji najbolji je bio DVD Buševec, drugo mjesto pripalo je DVD-u Ribnica, a treće ekipe u konkurenciji nije niti bilo.

 

drazen-barisic

 

Od ženskih A ekipa najbolji je bio DVD Ribnica, drugo mjesto osvojio je DVD Buševec, a treći je bio DVD Strmec Bukevski. I, na kraju, u konkurenciji ženskih B ekipa, titulu najboljih ponijele su članice DVD Ribnica, drugo mjesto zaslužio je DVD Turopolje, a treće DVD Staro Čiče.

 

dvd-ribnica
Foto: DVD Ribnica

 

“DVD Ribnica ima stvarno odlične ekipe i čak s njih tri nastupaju na Državnom prvenstvu u Puli. Mi se nadamo da ćemo od naših pet ekipa koje će tamo nastupiti dobiti bar jednog državnog prvaka”, objasnio je Mrakovčić.