Prijava

Vaša prijava

Gorica prva u Županiji po broju noćenja


Kao što smo pisali, Velika Gorica i Samobor najposjećeniji su gradovi Županije koja bilježi 36 posto više turističkih noćenja. Iz velikogoričke Turističke zajednice kažu kako grad bilježi rast prihoda poslovnih subjekata uslužnog sektora, rast broja poslovnih subjekata u turizmu, broja ležaja, rast novih turističkih proizvoda te ostvarenih noćenja.
 
“Prema podacima iz sustava e-Visitor Velika Gorica raspolaže s ukupno 350 ležaja što predstavlja 20%-ni rast u odnosu na prethodnu godinu. Početkom 2017. godine u Velikoj Gorici posluje 39 poslovnih subjekta kod kojih je u 2016.godini ostvareno 36.419 što je 21 % više od planiranog broja noćenja, a 43 % više od broja noćenja ostvarenih u 2015. godini“, ističu iz Turističke zajednice grada Velike Gorice.
 
U 2017. godini očekuje se daljnji nastavak otvaranja manjih smještajnih kapaciteta i rast broja noćenja. Krajem godine planirano je otvaranje gradskog hotela Garden Hill, kapaciteta do 100 postelja i kategorije 4*. Izgradnjom ovakvog smještajnog objekta grad Velika Gorica dobit će značajno povećanje broja, ali i kvalitete svojih smještajnih kapaciteta.
 


Burić i Polet startaju 28. siječnja

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU