Prijava

Vaša prijava

Zanima vas kako izgleda novi putnički terminal? Prijavite se na testiranje


U posljednjih nekoliko mjeseci Međunarodna zračna luka Zagreb provodi intenzivna testiranja novog putničkog terminala Franjo Tuđman u kojoj sudjeluju građani volonteri. Zadatak volontera je da glumeći putnike sudjeluju u procesu prihvata i otpreme putnika i prtljage u novom terminalu. Jedno takvo testiranje bit će ponovno održano u utorak 31. siječnja od 9 do 13 sati.

Zainteresirani građani mogu se prijaviti u ponedjeljak od 08 do 16 sati na broj telefona 01 4562 821, a kod prijave je potrebno pripremiti broj osobne iskaznice. Naglasimo kako volonteri moraju biti isključivo punoljetne osobe, djeca i maloljetnici ne mogu sudjelovati u testiranjima.

Za dolazak na novi putnički terminal Franjo Tuđman organiziran je prijevoz autobusima Pleso prijevoza koji će polaziti sa sljedećih stanica:

– Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83f, Zagreb – polazak u 08,15 sati
– Parking kod bivše tvornice Kamensko, Reljkovićeva 8, Zagreb – polazak u 08,15 sati
– Autobusni kolodvor u Velikoj Gorici – polazak u 08,30 sati
– Postoji mogućnost dolaska osobnim automobilom – osigurano je parkiranje

Završno testiranje, s najvećim brojem volontera bit će održano u veljači. Ukoliko je netko od građana kao volonter već sudjelovao u testiranju, može se prijaviti ponovno.

“Zračna luka zahvaljuje svima na odazivu, vjerujući da je ovo jedinstveno iskustvo sudjelovanja u pripremi otvorenja novog putničkog terminala, predviđenog u mjesecu ožujku ove godine” poručuju iz Međunarodne zračne luke Zagreb.