Prijava

Vaša prijava

Vozač kamikaza: Od Mraclina do Gorice jurio u suprotnom smjeru


U 18,25 sati služba 112 zaprimila je obavijest kako autocestom A11 vozi automobil u suprotnom smjeru. Vozač kamikaza jurio je u smjeru Velike Gorice. Razgovarali smo s operaterom kojeg je nazvao svjedok opasnog događaja. On je vozio u smjeru Siska.

“Nazvao nas je muškarac i obavijestio da se vozač kreće na relaciji Mraclin-Velika Gorica, u krivom smjeru. Odmah smo o svemu obavijestili nadzor autoceste i policiju”, rekao nam je dežurni operater Državne uprave za zaštitu i spašavanje. Detaljnije informacije o vozilu nije uspio dobiti.

“Pitao sam može li opisati vozilo, on je odgovorio kako ne može zbog magle koja smanjuje vidljivost. Produžio je dalje prema Sisku. Služba ophodnje nakon što je stigla na teren vozilo koje se kretalo u suprotnom smjeru više nije vidjela”, istaknuo je.

Informacija je odmah proslijeđena u Hrvatski autoklub. Izvanrednu vijest u eteru Hrvatskog radija objavio je izvjestitelj HAK-a Irvin Filipović.

“Pozivamo vozače na pojačan oprez na autocesti A11 između čvorova Mraclin i Velika Gorica, zbog vozila koje se prema dojavi kreće u suprotnom smjeru. Upozoravamo vozače da smanje brzinu na 40 kilometara na sat, te bez pretjecanja izuzetno oprezno voze po desnom traku autoceste”, upozorio je Filipović.