Prijava

Vaša prijava

Gorica poražena u Zaprešiću u sudačkoj nadoknadi


Gorica je nakon Maribora i tjedan dana treninga odigrala u Zaprešiću prijateljsku utakmicu u kojoj su obje momčadi na terenu sa umjetnom travom pokazale vrlo dobru predstavu. Oba trenera su koristila vrlo velik broj igrača obzirom na fazu priprema. Gorica je od samog početka zagospodarila terenom i do dvadesete minute Prskalo, Serdarušić, Tatar i Španja stvorili su pet izglednih prilika, ali lopta nije htjela u mrežu Intera.

Inter je u prvoj situaciji pred golom Gorice u 22. minuti poveo nakon kornera koji je odlično izveo Postonjski, a pogrešku obrane Gorice glavom je kaznio Kunštić za vodstvo Intera. Gorica je nastavila vrlo aktivno, a bolju igru okrunio je Serdarušić izjednačenjem u 31. minuti. Do kraja prvog dijela pravo je čudo kako Gorica nije povećala vodstvo kroz nekoliko izglednih prilika a u najvećoj je pogodak Tataru spasio vratar Mrmić padom u noge.

U nastavku Gorica ponovno otvara velikom prilikom u kojoj Sumić izbija sam pred vrata Intera ali se spetljao. U 75. minuti i jedna i druga momčad su izmijenili gotovo cijelu postavu s time da je Toplak neke svoje udarne vedete čuvao do pred kraj utamice. U sudačkoj nadoknadi, točnije na isteku 93. minute Inter je nakon pogreške u obrani Gorice iskoristio u brzom protunapadu priliku za pogodak za pobjedu.

 

INTER – GORICA 2:1 (1:1)

ZAPREŠIĆ – Igralište s umjetnom travom. Gledatelja: 80. Glavni sudac: Bionda, pomoćni suci Jeleč i Benković (svi Zaprešić)

Strijelci: 1:0 – Kunštić (22), 1:1 – Serdarušić (31), 2:1 – Horvat (90)

INTER: Mrmić, Banožić, Kunštić, Begić, Mikulić, Fumić, Postonjski, Zulim, Šiljić, Glasnović, Mbong. (Bosec, Filipović, Komorski, Mefist, Brlečić, Šarić, Blažević, Puljić, Horvat).
Trener: Samir Toplak.

GORICA: Kahlina, Jančetić, Husinec, Babok, Sumić, Serdarušić, Matoš, Homeljak, Španja, Tatar, Prskalo. (Juric, Radoš, Krizmanić, Žutić, Muhar, Krsnik, Sedlaček, Puškarić, Ćorić, Rašić).
Trener: Damir Milinović.