Prijava

Vaša prijava

Ističe vrijeme prijava za III.Kup Franje Mikulina


DVD Ribnica poziva na III. Kup Franje Mikulina u brzom spajanju usisnog voda! Natjecanje se organizira za muške i ženske A i B ekipe, a koje će se natjecati prema Pravilniku o natjecanjima vatrogasaca u Republici Hrvatskoj. Organizatori dodaju kako će svaka ekipa dobiti diplomu za sudjelovanje, a tri prvoplasirana u svim kategorijama dobivaju pehare. Najboljih osam vremena muških A i B odjeljenja ulazi u muški Super kup, a najboljih osam vremena ženskih A i B odjeljenja u ženski Super kup. Kotizacije za ovo natjecanje nema.

“Za pobjednike u „Super kupu“ u svakoj kategoriji osigurani su prijelazni pehari i poklon bon u iznosu od 750,00 kn, dok za drugo i treće plasirane ekipe slijede prigodni darovi, ističu iz DVD-a Ribnica.

Od ove godine, novitet je “Silver kategorija”, što bi značilo da članovi odjeljenja prije nastupa izvlače funkcije u vježbi. Za ovo natjecanje kotizacija iznosi 60 kuna po odjeljenju, a broj ekipa  je ograničen.

 

Prijave ekipa za natjecanje primaju se najkasnije do 16. veljače do 20 sati. Natjecanje kreće u subotu 18.veljače, od 15:30 sati u dvorani OŠ Novo Čiče.