Prijava

Vaša prijava

Miroslav Ćiro Blažević dolazi u Goricu, posjetit će naš medij, a ‘dušu otvoriti’ osmogodišnjaku


Legendarni Ćiro u subotu dolazi u Veliku Goricu, kako bi gostovao na City radiju. U studio će sjesti zajedno s osmogodišnjim voditeljem Grgom Lučićem, kojem će ‘otvoriti dušu’ u emisiji ‘Dajmo da govore‘.

“Osmogodišnji Grga ugostit će najpoznatijeg trenera svih vremena i priuštiti mu intervju za pamćenje. Obzirom je Grgino nogometno znanje ogromno, možemo samo pretpostaviti da razlika od preko 70 godina između voditelja i gosta, neće biti uočljiva.. Dobro, možda u ponekoj situaciji”, našalila se autorica emisije Adrijana Škandro.

‘Dajmo da govore’ emisija je koju uređuju i vode polaznici Škole Lijepog Čitanja u Velikoj Gorici i Zagrebu. Cilj je omogućiti socijalnu integraciju djece u društvo na način da ostanu djeca, a govore o velikim temama. Pitanja za Ćiru priprema mali Grga.

“Djeci je data sloboda da sami pripreme emisiju koje vode tako da Vas samo možemo pozvati da budete sa nama u subotu od 10 – 11 sati na 88,6 MHz i poslušate najspektakularniju emisiju koja je u naš mali grad dovela velikog Ćiru Blaževića”, istaknula je Škandro.