Prijava

Vaša prijava

Zbog ”Holjevke” linija 268 sutra vozi izmijenjenom trasom


Sutra od 10,30 do 13 sati zbog atletske utrke ”Holjevka” autobusna linija 268 prometovat će izmijenjenom trasom. Autobus će s Glavnog kolodvora skrenut lijevo u Ulicu grada Vukovara, zatim skrenuti desno na Aveniju Marina Držića, opet desno na Aveniju Dubrovnik te lijevo na Aveniju Većeslava Holjevca otkuda prometuje uobičajenom trasom do krajnjeg odredište.

Tijekom trajanja utrke za sav promet bit će zatvorena Avenija Većeslava Holjevca, i to na dijelu od Avenije Dubrovnik do Mosta slobode koji će također biti zatvoren, kao i Ulica Hrvatske bratske zajednice.

S obzirom na to da će linija 268 zaobilaziti zone obustavljanja prometa, privremeno se u oba smjera neće koristiti autobusna stajališta Lisinski, Nacionalna sveučilišna knjižnica i Bundek, a u smjeru Glavnog kolodvora neće se koristiti stajališta Muzej suvremene umjetnosti.

Putnici koji u smjeru Glavnog kolodvora koriste autobusno stajalište Muzej suvremene umjetnosti-istok, za daljnje putovanje mogu koristiti stajalište na Aveniji Dubrovnik, južno od Muzeja suvremene umjetnosti. Isto tako, umjesto stajališta Središće-sjever, može se koristiti stajalište Središće – jug, gdje će se privremeno zaustavljati autobusi linija 220, 221, 229 i 268.