Prijava

Vaša prijava

Dan žena: Svaka žena od SDP-a dobila poruku s citatom ohrabrenja


U povodu Međunarodnog dana žena članovi SDP-a i njihov kandidat za gradonačelnika Aleksandar Horvat sugrađankama su dijelili sadnice maćuhica, poruke s citatima o snazi žena te kavu.

08.03.2017. Velika Gorica – Članovi SDP-a sugrađankama su u povodu Dana žena podijelili cvijeće, poruke i kavu. Foto:David Jolić/Cityportal.hr

“Ohrabrite se, izađite van i tražite ono što vam, bogom dano, pripada. Vi ste jednakopravni članovi ovog društva i trebate sudjelovati, na primjer, u radu DVD-a i političkim strankama”, rekao je Aleksandar Horvat i apelirao na hrvatske političke strukture da u većoj mjeri afirmiraju žene u svojoj okolini, kao što je to učinio SDP zakonom o 40 posto žena na listama za izbore, te dodao: “Žene su pokretač svega i imaju veću snagu nego mi muškarci. Iz svoje okoline znam primjer samohrane majke četvero djece koja radi kao prodavačica i sve uspijeva. Žene imaju veći kapacitet od muškaraca i trebamo više poraditi na emancipaciji žena u društvu”.

“Jako dobro da se obilježava ovaj dan jer je to jedini dan kad se muški sjete nas žena. Moje kćeri i ja uvijek obilježavamo. Lijepo je biti žena dokle god je zdravlja”, rekla je gospođa Anđela.

Galerija fotografija