Prijava

Vaša prijava

Evo kada se otvaraju Info centar i Info točka za mlade


Mjesto za mlade na kojemu će moći dobiti točnu, provjerenu i besplatnu informaciju uskoro će se otvoriti, i to na dvije lokacije. Lokalni info centar za mlade Velika Gorica i Info točka za mlade projekt su Udruge Zamisli iz Zagreba u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom i KUD-om Čiče iz Novog Čiča.

“Cilj i svrha Lokalnog info centra za mlade je uspostava sustava informiranja mladih na području grada, ali i ruralnog dijela – u čemu će pomoći Info točka Čiče koja će biti smještena u prostoru Etno naselja Novo Čiče”, objasnila je Ana Peternac Bučan i dodala kako će lokacija Info centra biti u Goričkom klubu mladih u Galženici.

No, Lokalnom info centru i Info točki nedostaje logo te su organizatori projekta pozvali mlade od 15 do 30 godina da ga probaju osmisliti.

“Zadatak je stvoriti jedinstven, kreativan i prepoznatljiv logo. Prijedlozi trebaju sadržavati puni naziv projekta, trebaju dobro izgledati u boji i crno-bijelo, biti primjenjivi i prepoznatljivi u velikim i malim formatima. Naravno, trebaju biti originalan rad, a autorica ili autor uz logo trebaju priložiti i dokument s kratkim objašnjenjem prijedloga logotipa i osobne podatke”, rekla je Peternac Bučan i dodala kako mladi svoje prijave trebaju poslati do 17. ožujka na e-mail: udruga@zamisli.hr, s naznakom ‘Natječaj za logo Velika Gorica’ ili ‘Natječaj za logo Čiče’.

Svečana promocija pobjedničkog logotipa bit će 21. ožujka prilikom otvaranja Info centra za mlade Velika Gorica i Info točke za mlade Čiče.