Prijava

Vaša prijava

Iskoristite poticaj Grada za svoj EU projekt


Raspisan je natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima, kojima će se sufinancirati troškovi tehničke pomoći i ostalih konzultantskih usluga na projektima financiranim sredstvima EU. Pod tehničkom pomoći podrazumijeva se stručna pomoć konzultanata za usluge pisanja prijave projekata.

Na natječaj se mogu prijaviti subjekti malog gospodarstva i obrtnici sa sjedištem ili prebivalištem na području Grada Velike Gorice. Uvjet je da su minimalno tri mjeseca prijavljeni na goričkom području prije prijave na natječaj.

Subvencionirat će se do 50 posto troškova pisanja prijave projekta, a najviše do 20 tisuća kuna. Pojedinom prijavitelju može se dodijeliti potpora za jedan projekt u tekućoj kalendarskoj godini, a onima kojima je već odobrena potpora drugih institucija po istoj usluzi Tehničke pomoći, potpora neće biti odobrena.

Natječaj će biti otvoren do 30. studenoga ili do iskorištenja sredstava. Natječaj je objavljen na službenim stranicama Grada, a dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za poduzetništvo, investicije i fondove EU ili na broj telefona 01 5520 522.