Prijava

Vaša prijava

SDP-ovci prošetali centrom grada i darivali građane uskršnjim pisanicama


Gorički SDP-ovci iskoristili su subotnje prijepodne za druženje sa svojim sugrađanima. U šetnju centrom grada krenuli su iz svog izbornog stožera pa Zagrebačkom ulicom prema Tržnom centru. Putem su Goričane darivali uskršnjim pisanicama, koje su za ovu prigodu izradile članice goričkog Foruma žena SDP-a.

„Ovu akciju održavamo već 15 godina. U početku smo kuhali i bojali jaja, ali smo u međuvremenu prešli na druge tehnike. Jaja od stiropora ukrasili smo dvjema tehnikama, decoupageom i mramoriranjem. Ova druga tehnika specifična je po tome što se kapljice boje sipaju u vodu u koju se uranja jaje i tako nastaju specifični uzorci“, otkrila nam je Cina Azinović, predsjednica Foruma žena.

15.04.2017. Velika Gorica – Dijeljenje pisanica SDP. foto: Anes Šuvalić, cityportal.hr

Dijeljenju jaja pridružio se i SDP-ov kandidat za goričkog gradonačelnika Aleksandar Horvat. U društvu predsjednika goričkog SDP-a Damira Šimunića prošetao je tržnim centrom i zelenom tržnicom te porazgovarao s Goričanima.

„Svim Goričankama i Goričanima, Turopoljkama i Turopoljcima želim sve najljepše povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa. Želim im puno mira, blagoslova, zdravlja i sreće te da se u narednom razdoblju osjećaju bolje i ljepše u boljoj, pametnijoj i ljepšoj Velikoj Gorici. Neka se opuste iduća tri dana i uživaju u blagdanima, a od utorka krećemo u nove radne pobjede“, poručio je Aleksandar Horvat.

15.04.2017. Velika Gorica – Dijeljenje pisanica SDP. foto: Anes Šuvalić, cityportal.hr