Prijava

Vaša prijava

U Dugom Selu predstavljen HDZ-ov tim za Zagrebačku županiju


U dvorani Preporod u Dugom Selu, u nazočnosti predsjednika Vlade RH i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, predstavljeni su kandidati za župana, zamjenike, gradonačelnike i načelnike gradova i općina Zagrebačke županije.

Kao glavne okosnice programa za novu i bolju Zagrebačku županiju, Vladimir Bregović je istaknuo jedinstvenu prometnu kartu za cijelu Županiju, besplatne udžbenike za sve osnovnoškolce te besplatan prijevoz za više od 12 tisuća srednjoškolaca. Županija će osigurati i dvostruka izdvajanja za sport i mlade te inicirati uvođenje jedinstvene prometne karte za vlak, autobus i tramvaj za cijelu županiju.

Foto: HDZ Zagrebačke županije

Iza Vladimira Bregovića stoje tri mandata na čelu grada Vrbovca od kojeg je, istaknuli su iz HDZ-a, stvorio grad s jednom od najnižih stopa nezaposlenosti, drugi grad po izdvajanju za obrazovanje te među vodećim gradovima po izdvajanju za sport. Bregović je istaknuo kako je Zagrebačka županija danas neprepoznatljiva te zaostaje za drugim županijama s bitno manjim proračunima te je ovom prilikom još jednom pozvao dosadašnjeg župana Stjepana Kožića na seriju javnih razgovora i sučeljavanja o budućnosti Zagrebačke županije, kako bi biračima pokazali što kvalitetno vođena Županija može učiniti za njih.

Podršku svom programu i razvojnim idejama Bregoviću i njegom timu iskazao je i predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković istaknuvši kako će Vlada podržati sve razvojne projekte Zagrebačke županije. Nadalje, naglasio je kako s pravim timom na čelnom mjestu Županija može biti jedna od najrazvijenijih regija u Hrvatskoj.

“Ostvarit ćemo punu sinergiju na svim razinama: od države, preko županije do gradova i općina, kako bismo razvili potencijale koje ova županija zaslužuje. HDZ je spreman preuzeti odgovornost za boljitak Zagrebačke županije”, zaključio je Andrej Plenković.

Foto: HDZ Zagrebačke županije