Prijava

Vaša prijava

FOTO Umirovljenici druženjem pozdravili vruće ljeto


Udruga umirovljenika Grada Velike Gorice uobičajenim lipanjskim druženjem jučer u restoranu ”Za vašu dušu” dočekala je vruće ljeto u kojem će njene podružnice u slijedeća dva mjeseca raznim aktivnostima ispuniti razdoblje do ‘radne’ jeseni. Jučerašnje druženje je prva javna aktivnost Udruge pod vodstvom novog predsjednika Josipa Pokasa (četverogodišnji mandat mu teče od 01. lipnja ove godine).

Predsjednik Pokas je naglasio da je ovo druženje planirano od prethodnog vodstva Udruge, a bit će realizirane i ostale planirane aktivnosti u ovoj godini. O novostima u budućem djelovanju Pokas je ukratko naveo slijedeće: ”Unutar Udruge umirovljenika našeg grada osnovali smo povjerenstva za pojedine segmente djelovanja – sport (belot, šah, pikado, kuglanje, streljaštvo), folklor, pjevački zbor i tamburašku sekciju u osnivanju. Bit će predložena i obilježavanja Dana žena (ožujak) i Dana majki (svibanj), to mi se čini posve logičnim, jer skoro dvije trećine našeg članstva čine žene. Želja mi je da naša Udruga bude još aktivnija u Zajednici udruga umirovljenika Zagrebačke županije te da budemo domaćini Sportskih susreta umirovljenika naše županije. Prvi jednodnevni izlet je odlazak u Svetište Majke Božje Trsatske odnosno na otok Krk i kupanje u Njivicama.”

Višesatno druženje pjesmom i svirkom pratio je Darko Janječić, u ovakvim prigodama njegovo prisustvo se podrazumijeva. Jednako tako, prigodni domjenak se može nazvati reprezentativnim.

Galerija fotografija


Muke po peradi