Prijava

Vaša prijava

DVD Ribnica obilježava sedamdeset godina postojanja


DVD Ribnica ovog vikenda slavi sedamdeset godina postojanja. Društvo je to koje broji oko 120 članova, ne samo iz Ribnice nego i Velike Gorice, Lukavca, te okolnih mjesta, i prema riječima predsjednika Stjepana Vrbana nikome nije problem doći i vježbati.

Proslava počinje večeras svečanom sjednicom u Vatrogasnom domu u Ribnici s početkom u 20 sati gdje će između ostalog biti dodijeljena priznanja i plakete svima onima koji su podupirali rad ovog društva.

Sutra od 17 do 19 sati, još malo službenog dijela u sklopu kojeg je mimohod kroz Ribnicu i postrojavanje DVD-a, a nakon toga u 19 sati kreće zabavni dio i druženje s gostima, sponzorima i ostalim posjetiteljima.

Foto: Facebook.com

“Najviše smo ponosni na naše cure koje su se plasirale na olimpijadu, te tamo osvojile sedmo mjesto. Mislim da je to sam vrhunac vatrogasnih natjecanja, ne samo nas kao DVD-a, nego i cijele Vatrogasne zajednice Grada Velika Gorica.” – s ponosom ističe predsjednik Vrban, te skromno otkriva i jednu želju:

“Mi zadovoljavamo uvjetima koje nam je postavila vatrogasna zajednica, ali što se tiče operativnog dijela voljeli bi da se nabavi jedno manje vozilo koje bi moglo pomoći kad se izlazi na šumske požare.”