Prijava

Vaša prijava

FOTO Unatoč vrućini, možete ih vidjeti kako kose, kopaju i sade


Djelatnici poslovne jedinice Održavanja javnih zelenih površina VG Komunalca s radom kreću od 7 sati. Opremljeni kosilicama, flaksericama, motikama i ostalim alatima odlaze na teren obavljati raznovrsne poslove prije nego temperature prijeđu 30, a nerijetko i 35 stupnjeva.

“Imamo sjajne, ali ponajprije izuzetno vrijedne ljude koji svakodnevno ulažu ogromne napore kako bi grad bio održavan i uređen. Održavamo ogroman broj površina u gradu i vanjskim mjesnim odborima, no uz redovno održavanje trudimo se uvijek stvoriti nešto zanimljivo i atraktivno poput poculice, cvjetne košare i skulpture te mnogih drugih detalja koji krase našu Veliku Goricu“, ispričala je Arijana Mrkonjić, voditeljica poslovne jedinice održavanja javnih i zelenih površina, ujedno i dobitnica nagrade Djelatnika godine u hortikulturi koju dodjeljuje Hrvatska turistička zajednica.

Radnici VG Komunalca uređuju zelene javne površine. Foto: VG Komunalac

“Nema čak potrebe ni naglašavati da sam izuzetno ponosan što imamo takve vrijedne i dobre ljude, jer tko ne bi volio imati takve djelatnike. Puno ulažemo u opremu kako bi im maksimalno olakšali radne uvjete koji sigurno sami po sebi nisu laki. Također, želio bih naglasiti da naši djelatnici iz Održavanja javnih zelenih površina kose travu i uređuju površine uz same prometnice te ovim putem pozivam sve vozače da u tim trenucima smanje brzinu kako bi se tim ljudima osigurala maksimalna sigurnost i zaštita od potencijalnih ugroza na terenu”, istaknuo je predsjednik Uprave VG Komunalca Dragan Perić.

Galerija fotografija