Prijava

Vaša prijava

Pobijedili Brezovicu pa otišli na Mrežnicu


Trećeligaš Udarnik bez lakše ozljeđenih a ponajboljih Čunčića i Džaje protiv petoligaša Brezovice igrao je dobro u prvom poluvremenu i tada poveo 3:0 golovima Hodaka, Kelave i Turkalja a bilo je prigoda za još više lopti u mreži vrlo dobrog vratara Šimičića.

Momčad Udarnika prije dvoboja protiv Brezovice. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Nakon odmora kod Udarnika je ušlo šest novih svježih igrača a gosti su imali u pričuvi tek dvojicu ali događanja na terenu su se okrenula u korist Brezovice. U 71. minuti nakon lijepe kombinacije po desnoj strani zabio je Siniša Komljenović i drugo poluvrijeme gosti su dobili 1:0 a vidno ljutit trener Udarnika Damir Biškup pozvao je nakon utakmice sve svoje igrače u kabinu vjerojatno na generalno “pranje”.

Momčad petoligaša Brezovice. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Nadamo se da događanja u drugom poluvremenu nisu narušila dobro atmosferu i pokvarila subotnji zajednički boravak i druženje na Mrežnici. Posljednju provjeru pred start prvenstva iduće subote i dvoboj protiv Zagreba, Udarnik ima u utorak 22. kolovoza od 18 sati kontra Hrvatskog dragovoljca u Sigetu na stadionu Stjepana Spajića.

 

Trener Damir Biškup nije bio zadovoljan drugim poluvremenom. Foto: Mato Paviša

 

 

UDARNIK – BREZOVICA: 3 – 1
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano 18. kolovoza 2017. od 18 sati. Gledatelja 150. Sudac: J. Mihalj. Pomoćnici: Rožić i Meić (svi iz Velike Gorice).

 

STRIJELCI: 1:0-Hodak (5), 2:0-Kelava (26), 3:0-Turkalj (32), 3:1-Komljenović (71).

 

UDARNIK: Klenović, Grdenić, Ladović, Čolić, Šarić, Kovačić, Horvat, Turkalj, Kelava, Brajko, Hodak (još su igrali: Krasnić, Gršić, Šimić, Lučić, Mihanović, Pralas).
TRENER: Damir Biškup

 

BREZOVICA: Šimičić, Đuričić, Nimac, Peček, Rade, Ivanović, Zirdum, Knežević, Lovin-Mrak, Komljenović, Klarić (još su igrali: Kulašević, Fabijanec).
TRENER: Nikola Pustak