Prijava

Vaša prijava

Mladi poduzetnici mogu besplatno naučiti menadžerske vještine


Razvojna agencija Grada Velike Gorice VE-GO-RA organizira besplatni Program menadžerskog osposobljavanja za mlade poduzetnike koji su pokrenuli svoj ili preuzeli obiteljski posao, a koji se žele dodatno osposobiti i steći određena znanja i vještine u područjima ključnima za uspješno vođenje poslovanja.

“Nakon pokretanja vlastitog ili preuzimanja obiteljskog posla, poduzetnik vrlo brzo uvidi zahtjevnost i izazove donošenja svakodnevnih odluka. Nije neuobičajeno niti pogrešno kontinuirano preispitivati odluke i analizirati da li se povlače pravi potezi u pravo vrijeme, baš naprotiv. Osim dobre stare metode pokušaja i pogrešaka, za uspješnije predviđanje ishoda vlastitih odluka, kao i svladavanje tržišnih prepreka zasigurno bi mogao pomoći trening za unapređenje menadžerskih znanja i vještina”, objasnili su iz VE-GO-RE.

Polaznici programa naučit će kako kvalitetno upravljati ljudskim i materijalnim resursima, rizicima, poslovnim procesima i financijama u malom poduzeću. Menadžersko osposobljavanje počinje 22. rujna, a održavat će se u 10 termina.

Kako u Programu može sudjelovati 15 velikogoričkih poduzetnika, potrebno se prijaviti najkasnije do 10. rujna.