Prijava

Vaša prijava

FOTO ”Zlatna ribica” opet ispunjava vaše želje


Bistro ”Zlatna ribica” svečano je otvoren u novoadaptiranim prostoru u petak, 01. rujna, s još raznovrsnijom ponudom nego prije. U bogatoj ugostiteljskoj i gastronomskoj ponudi nalaze se, između ostalog, originalni banjalučki ćevapi, tradicijska jela, roštilj na drvenom ugljenu, pizze, gableci, jela po narudžbi (sve to od domaćih proizvođača).

Jednako tako privlačna je mogućnost u prostoru ”Zlatne ribice” organizirati evente (do 30 osoba), cateringe, tematske večeri, ugodna druženja, prigodne zabavne odnosno kulturne sadržaje. Za narudžbe izvana skrbi se besplatna dostava.

Bistro ”Zlatna ribica”, ne ispunjava samo tri, nego puno više želja, na adresi u Fabijančićevoj 61, u vremenu od 08 do 23 sata. Da će sve dobro funkcionirati pobrinut će se dvojac Silvana i Boris, s napomenom da je Boris majstor kuhinje.

Na otvorenju je bio kompletan Vokalni sastav Jane, uostalom Silvana Zdelar je jedna od najiskusnijih članica Jana. Zato i nije čudno da su kompletne Jane  kume ”Zlatne ribice” te da su došle podržati svoju frendicu u pokušaju da uspije i u ovoj vrsti djelatnosti.

Galerija fotografija