Prijava

Vaša prijava

Zagrebačka županija sufinancirat će poduzetnicima nastupe na sajmovima i izložbama


Zagrebačka županija raspisala je natječaj za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima za nastup na poduzetničkim manifestacijama. Za to je u 2017. godini osigurano 200 tisuća kuna. Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca.
Prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva, obrti, trgovačka društva i profitne ustanove sa sjedištem na području Zagrebačke županije.

Sufinancirat će se nastupi na sajmovima, izložbama, natjecanjima i sličnim manifestacijama vezanim za poduzetništvo, organizirane s namjerom predstavljanja poduzetnika i udruženja poduzetnika, promocije ili ocjenjivanja njihovih proizvoda i usluga.

„Jednom poduzetniku mogu se dodijeliti najviše dvije bespovratne potpore u jednoj kalendarskoj godini i to za nastup na manifestacijama u zemlji ili inozemstvu, odnosno isključivo za zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora te trošak izrade promidžbenih materijala koji se koriste na manifestaciji“, poručili su iz Županije.

Potpora može iznositi do 50 posto prihvatljivih troškova, a najviše do 7.500 kuna za nastup na manifestacijama u Hrvatskoj i najviše 25 tisuća kuna za nastup na manifestacijama u inozemstvu.

Više o natječaju možete saznati ovdje.