Prijava

Vaša prijava

VE-GO-RA organizira predavanje o zaštiti osobnih podataka


Razvojna agencija VE-GO-RA u četvrtak organizira edukaciju „Prilagodba poslovanja prema uredbi GDPR“. Predavanje će se održati u 9 sati u prostoru Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove Europske unije, Šetalište Franje Lučića 15.

Europska unija donijela je novu uredbu o zaštiti osobnih podataka kojom se želi zaštiti privatnost pojedinca i svih organizacija. Svi poslovni subjekti koji u svom redovnom poslovanju prikupljaju i/ili obrađuju osobne podatke svojih zaposlenika i podatke trećih osoba podliježu pravilima uredba koja stupa na snagu u svibnju iduće godine. U cilju što bolje pripreme i usklađenja s nadolazećom uredbom, VE-GO-RA je odlučila organizirati ovu edukaciju.

„Predavač Vitomir Lučić, objasnit će značajne promjene koje donosi GDPR, uputiti koje aktivnosti poduzeti, predložiti kako olakšati proces prilagodbe te dati informacije o posljedicama nepoštivanja uredbe“, poručili su iz VE-GO-RA-e.

Prijaviti se mogu svi poslovni subjekti koju posluju na području Velike Gorice, a potrebno je samo popuniti ovaj obrazac.